100 SÄTT ATT HJÄLPA #6 – SAVE UF

0 kommentarer
Skriv en kommentar

För någon vecka sen fick vi ett mail ifrån tre tjejer som studerar samhäll/ekonomi på LM Engströms Gymnasium här i Göteborg. De har startat ett UF-företag, där de har valt att sälja glesvävda sjalar till förmån för oss och de kommer därför skänka all sin vinst till Ung Cancer! Vi tycker såklart att det är ett helt fantastiskt initiativ och är otroligt glada över detta.

Emma Ottosson, Stina Carlsson och Anna Frick

Tjejerna förklarar i ett av sina mail varför de valt att att skänka pengarna till just Ung Cancer.

”Det finns flera anledningar till att vi brinner för att skänka pengar till er. Dels för att det känns mer givande att skänka pengar till en organisation för människor i vår ålder men också för att vi har personliga anknytningar till cancer, då en gruppmedlem varit svårt sjuk i det. Därför vill vi visa att vi stödjer just er.”

UF-företaget de driver heter saVe UF och till de har de både en facebooksida och instagramkonto där ni kan se fler bilder och följa deras arbete. Sjalarna säljs för endast 199 kr och finns i fyra olika färger.

För er som befinner er i Göteborg: passa gärna på att besöka tjejerna under Ung Företagsamhets-mässan den 21-23 februari på Svenska Mässan och köp en sjal (eller två) på plats!

Tillsammans gör vi skillnad.

Sjalarna saVe UF säljer

Kommentera

Webb från
Humblebrag