Prata inför andra – en lekfull workshop för alla

DSC00081 2På jobbet, under en arbetsintervju, vid en presentation i skolan eller kanske på din bästa väns bröllop.
Att prata inför andra människor är något vi alla gör med jämna mellanrum.
Oavsett om du redan älskar det eller om du behöver fler verktyg för att känna dig säkrare på hur du gör, så är detta en workshop för dig. På ett lekfullt, lättsamt och prestigelöst sätt kommer vi att diskutera, prova på och hitta inspirationen som gör det ännu enklare och framför allt ännu roligare att prata inför publik – för alla.

Maria Strengell är dramapedagog och kommer att hålla i denna inspirationsworkshop för alla våra medlemmar.
Som vanligt när det kommer till medlemsaktiviteter är alla medlemmar välkomna att gå på alla orter, det är alltså inte begränsat till att man endast får delta i aktiviteter på närmsta ort. Ung Cancer står för resekostnader till närmsta aktivitet. Aktiviteten är så klart för både drabbad- och anhörigmedlemmar.

Borlänge
Datum: 15/2
Tid: Kl. 13-16
Plats: Forum Kvarnsveden – Filmsalen, Kvarnforsplan 2, Borlänge

Linköping
Datum: 20/2
Tid: Kl. 18-21
Plats: Elsas Hus – Filmsalen, Elsa Brändströms gata 3, Linköping

Malmö
Datum: 21/2
Tid: Kl. 13-16
Plats: Scandic Triangeln, Triangeln 2 211 43 Malmö

Göteborg
Datum: 22/2
Tid: Kl. 13-16
Plats: Ungdomens Hus i Frölunda (1200 Kvadrat), Mandolingatan 47, Västra Frölunda. I teatersalen en trappa upp.

Stockholm
Datum: 23/2
Tid: Kl. 18-21
Plats: Hotell Radisson Blu Waterfront, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm. Alla möts i konferensreceptionen.

Umeå
Datum: 1/3
Tid: Kl. 13-16
Plats: Umeå Folkets Hus – Lokal Miklagård, Skolgatan 59, Umeå

Så här skriver Maria om sig själv:

Maria Strengell.16”Som ung hade jag en tanke på att själv stå på scenen och gick utbildningar för min egen utvecklings skull. Jag upptäckte dock tidigt glädjen i att se andra utvecklas och växa och valde istället att utbilda mig till dramapedagog.

Jag började min yrkeskarriär på kulturskolan i Göteborg. Där fann jag att de absolut roligaste arbetsuppgifterna var de projektbaserade. Gärna de lite svårare projekten som krävde att man tänkte utanför boxen och dessutom fick vara extra kreativ och lösningsfokuserad.

I ett av de här projekten mötte jag Julia Mjörnstedt. Vi blev goda vänner och har sedan dess hunnit med att göra en hel del samarbeten ihop.

Det har varit fantastiskt att få vara med och se Ung Cancer växa fram och bli den stora, inflytelserika och viktiga organisation den är idag. Jag hade också förmånen att få vara med och jobba med de första kampanjfilmerna, ‘Det är okej att känna’ vilket på många sätt satte djupa spår i mig.

Jag älskar mitt arbete som dramapedagog och regissör. Varje person och situation jag möter är unik och det fantastiska med att arbeta som jag gör, är förmånen att få se andra växa och utvecklas. Det är ett oerhört varierat arbete med allt från regelrätta uppsättningar som jag både skrivit och regisserat till arbete med körer och nu senast, coacha forskare, i presentationsteknik och scennärvaro.”

Webb från
Humblebrag