Drabbadträffar & anhörigträffar

Ung Cancer arbetar för att unga vuxna cancerdrabbade och närstående aldrig ska behöva känna sig ensamma. Vi skapar både fysiska och webbaserade mötesplatser för att du som ung vuxen cancerberörd ska kunna komma i kontakt med andra i liknande situation. Våra medlemsträffar gör det möjligt att träffa andra medlemmar som bor i närområdet.

Medlemsträffarna är uppdelade i träffar för de som själva har eller har haft cancer och träffar för medlemmar som har en närstående till någon som är eller har varit sjuk. Träffarna arrangeras regelbundet i en rad städer över hela landet. I varje stad hålls träffar minst en gång i månaden. Vanligtvis sker träffarna över en fika, brunch eller någon lättare aktivitet.

Träffarna är gratis. Ung Cancer står för alla kostnader och ersätter resekostnaden för medlemmar som bor en bit bort.
Alla medlemsträffar planeras och hålls ideellt av Ung Cancers medlemsträffsansvariga som själva är medlemmar. Ung Cancer utbildar de medlemmar som vill hålla i träffarna två gånger om året.

Du kan läsa mer om träffarna i just din stad här nedan. Där kan du också klicka dig in på och läsa om medlemmarna som håller i träffarna.

Dela på: