VÄRLDENS BÄSTA PRAKTIKANT

0 kommentarer
Skriv en kommentar

Igår gjorde vår fina praktikant Linnéa Renholm sin första dag hos oss, och idag tvingar vi henne besvara fem snabba frågor så att även ni ska få lära känna henne lite bättre.

VEM ÄR JAG
Jag heter Linnéa, men du får gärna kalla mig Nea. Jag är en fräknig skåning som mår bra av att pyssla, sjunga och vara ute i naturen. Bor i Landskrona där jag också studerar till eventkoordinator (projektledare inom evenemang). Vid sidan av plugget jobbar jag som musikhandläggare på Studiefrämjandet. Där arbetar jag med projekt och arrangemang inom musik, i synnerhet för unga. Jag är också ambassadör för Blodcentralen Skåne, och försöker inspirera fler människor att bli blodgivare. Annars tycker jag om att repa med mitt band, gå på loppis och att skriva. Jag samlar på muminmuggar och keramikugglor.

VARFÖR VILL JAG HA PRAKTIK HOS UNG CANCER?
Som ung vuxen och tidigare drabbad av cancer (fick akut leukemi som tolvåring) känner jag starkt för Ung Cancer. Organisationen fyller ett tidigare tomrum till bredden med kärlek och kämpaglöd. Att få ingå i Ung Cancers crew under min praktik betyder därför väldigt mycket för mig. Julia och Hanna är förebilder för mig med sitt driv, sin kompetens och sina stora hjärtan. Det känns fantastiskt att få lära av de som gör skillnad för så många människor. Min praktik hos Ung Cancer känns helt i linje med min utbildning och det jag vill göra med den, min historia och min personlighet. Jag ser fram emot att brinna för och med Ung Cancer.

VAD BRINNER JAG FÖR?
Förutom Ung Cancer så brinner jag för blodgivning, miljö och att fler unga tjejer ska ta plats på den unga musikscenen.

HAR JAG NÅGRA DOLDA TALANGER?
Önskar att jag kunde säga ”att vissla med rumpan”, för det hade varit ovanligt och ballt. Men det kan jag inte. Dock är jag duktig på att kackla som en höna. Fast inte med rumpan förstås.

Linnéa är, utöver det faktum att hon är världens bästa praktikant, även nominerad till Årets Blodgivningsinsats. Så hjälp henne vinna genom att gå in och rösta på henne här: geblod.nu/insats

Kommentera

Webb från
Humblebrag