Våra Ambassadörer

Vi på Ung Cancer har den stora äran att samarbeta med några fantastiska människor som på olika sätt hjälper oss att sprida vårt budskap genom att vara ambassadörer. Våra ambassadörer är:

ISAK STRAND VS. TOE

Isak Strand vs. TOE är indiebandet från Stockholm som giggat sig till igenkännelse. Med sin unika förmåga att flyta mellan genrer som soul, reggae och pop har bandet etablerat sig på riktigt på den svenska musikscenen.

_DSC0293

”Vi stöttar Ung Cancer för att de gör ett fantastiskt jobb för unga vuxna som antingen är sjuka i cancer eller en gång varit. Det är ett ypperligt tillfälle för oss att bidra med något vi är bra på – att spela musik och sprida kärlek!”

Vill du veta mer om Isak Strand vs. TOE?
Lyssna på deras musik
Besök deras hemsida
Gilla dom på Facebook
Följ dom på Twitter

DENNIS CAMITZ

Dennis Camitz är artisten som med sitt unika uttryck i sång och låtskriveri sätter fotspår hos varje enskild lyssnare.

denniscamitz

”Att få vara ambassadör för Ung Cancer är jag oerhört stolt och tacksam över. Mitt intryck av Ung Cancer var inledningsvis att de ger ett fantastiskt stöd till de unga vuxna som drabbas av cancer samt deras anhöriga och att organisationen drivs av beundransvärda människor. Nu är jag övertygad om detta och hoppas kunna vara med och sprida deras goda arbete vidare.”

Vill du veta mer om Dennis Camitz?
Lyssna på hans musik
Besök hans hemsida
Gilla honom på Facebook
Följ honom på Twitter

Webb från
Humblebrag